Crema de Carbassa i Pastanaga

La crema de carbassa i pastanaga, un plat hivernal deliciós

La crema de carbassa i pastanaga és una de les opcions més reconfortants i saludables per a dur a taula durant els mesos més freds de l’any. Aquest plat és una explosió de sabors que combina la dolçor de les pastanagues amb la suavitat de les carbasses, creant una simfonia perfecta de gustos i textures.

Beneficis nutricionals

Aquesta crema és rica en fibres, vitamines i antioxidants, essencials per al bon funcionament del nostre cos. Tant la pastanaga com la carbassa contenen betacarotens, que ajuden a mantenir una pell radiant i sana.

Recepta de crema de carbassa i pastanaga

  1. Ingredients:
    • 1 pastanaga
    • 1/2 carbassa
    • Ceba
    • Brou de verdures
    • Oli d’oliva
    • Sal i pebre
  2. Preparació:
    1. Pelar i trossejar la pastanaga i la carbassa.
    2. En una olla, sofregir la ceba tallada a bots petits amb una mica d’oli d’oliva.
    3. Afegir la pastanaga i la carbassa i saltar-ho tot junts uns minuts.
    4. Afegir el brou de verdures fins que cobreixi les verdures i coure-ho fins que estiguin tendres.
    5. Triturar-ho tot fins a obtenir una crema homogènia. Afegir sal i pebre al gust.
    6. Servir la crema ben calenta i decorar amb una mica de bitxo si es desitja.

Un plat versàtil i reconfortant

Aquesta crema de carbassa i pastanaga és ideal com a primer plat o com a sopar lleuger i sa. Es pot acompanyar de crostons de pa torrat o d’uns pinyons per donar-li un toc cruixent i diferent. És un plat versàtil que es pot adaptar als gustos de cadascú, ja que es pot modificar la quantitat de pastanaga o carbassa segons les preferències personals.

En resum, la crema de carbassa i pastanaga no només és un plat deliciós sinó també ple de beneficis per a la nostra salut. Aquesta recepta simple i saborosa és perfecta per a gaudir en companyia durant les jornades més fredes i desconcertants.

Feu un comentari