recepta mousse de xocolata
Postres

Mousse de xocolata

Avui us portem una recepta molt llaminera, ideal per a petits i grans. Quants fans de la xocolata tenim entre els nostres lectors? Doncs si és així, no us podeu perdre aquesta mousse de xocolata que us hem preparat! Ideal com a postre per a una celebració especial, o fins i tot per un caprici del dia a dia. Així que… us animeu a venir a la cuina?

Ingredients per a la mousse de xocolata (per a 8 persones):

  • 200ml de nata per muntar (35% m.g.)
  • 100g de mantega
  • 250g de xocolata negra
  • 100g de sucre
  • 4 ous

Pas a pas:

  1. El primer que haurem de fer és fondre la xocolata juntament amb la mantega, ho podem fer tant al bany María com utilitzant el microones. Un cop el tinguem fos el podem airejar per tal que baixi una mica la temperatura. Reservem.
  2. Mentre fonem la xocolata podem aprofitar per muntar la nata. La deixarem ben ferma dins la nevera per tal de mantenir-la en fred.
  3. Seguidament separarem les clares i els rovells. Per una banda baterem les clares a punt de neu amb la meitat del sucre, i per una altra banda baterem els rovells amb la resta de sucre fins que agafin un to blanquinós i augmentin de volum.
  4. Ara és el momentde barrejar la xocolata amb els rovells. Anirem integrant les clares muntades poc a poc, i seguidament afegirem la nata amb molta cura per a que no perdi volum.
  5. Finalment, posarem la mousse a la nevera i la deixarem refredar un mínim de 2h.

I llest! Amb aquesta mousse de xocolata segur que farem ben feliços als paladars més llaminers de casa. Podeu afegir-hi fruits secs esmicolats per sobre, o una mica de nata muntada… espectacular!

La mousse de xocolata pot ser una bona opció per a completar un àpat especial, iniciant amb una crema lleugera i seguint d’un bon plat de peix. Us animeu?

Bon profit!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *