Conill amb Cargols
Avui us portem una recepta deliciosa, ideal per a una ocasió especial o una celebració amb família o amics, per exemple. Amb aquesta recepta de conill amb cargols triomfareu segur! Així doncs, anem a la cuina?
Ingredients (per a 4 persones):
- 1kg de cargols
- 1 conill trossejat
- 1 ceba
- 1 all
- Sal i pebre al gust
- Oli d’oliva
- 1 gotet de conyac
- Farigola i llorer
- Per a fer la picada:
- 3 alls escalivats
- 1 all cru
- 100g d’ametlles torrades
- 100g d’avellanes torrades
- 1 pebrot de romesco
- 1 llesca de pa fregida
- 1 tomàquet escalivat
- Julivert
Pas a pas:
- En primer lloc posarem els cargols dins una bossa de reixeta i els deixarem 2 dies en dejú. Després els posarem en remull durant 2 hores, els rentem i els posarem dins una olla amb aigua freda. Quan arrenqui el bull els deixarem 10 minuts.
- Tot seguit els retirarem de l’olla, els tornarem a rentar i els posarem de nou dins l’olla amb aigua neta. Hi posarem farigola, llorer i sal, i els cuinarem durant 1 hora i mitja.
- A continuació posarem el pebrot de romesco en remull, per a que es vagi hidratant.
- Tot seguit salpebrem el conill i el posem dins una cassola. Mentrestant tallarem la ceba a làmines i l’afegirem seguidament a la cassola, juntament amb l’all picat. Deixarem que agafin color, tirarem el conyac i ho deixarem coure a foc mitjà.
- Mentrestant farem la picada. En primer lloc començarem picant l’all cru dins un morter, afegirem les ametlles, les avellanes, el julivert, el tomàquet, els alls escalivats i la polpa del pebrot de romesco. Ho picarem tot junt, afegirem el pa fregit i ho tornarem a picar tot de nou.
- Un cop evaporat l’alcohol de la cassola, afegirem la picada, remenarem bé i ho deixarem coure.
- Per acabar afegirem una mica d’aigua i els cargols, i deixarem coure durant uns 15 minuts aproximadament.
Llest! Ja podeu gaudir d’aquest fantàstic plat de conill amb cargols. Per llepar-se’n els dits!
Podeu acompanyar aquesta recepta, per exemple, amb una bona amanida o una crema de verdures.
Bon profit!
Aquesta recepta ha estat directament extreta del lloc web de cuines.
Imatge extreta del lloc web de Menjabé.