Delicioses receptes de calamars farcits: sorprèn amb aquest plat exquisit

Deliciosa recepta de calamars farcits

Els calamars farcits són un plat tradicional de la cuina mediterrània que combina la delicadesa del calamars amb un farcit saborós i suculent. Avui us ensenyaré com preparar aquesta deliciosa recepta que sorprendrà els paladars més exigents.

Ingredients necessaris:

  • Calamars frescos
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Xampinyons
  • Pebrots vermells
  • Oli d’oliva
  • Vi blanc
  • Sal i pebre
  • Panets secs
  • Formatge ratllat
  • Julivert

Preparació:

Pas 1: Preparar el farcit

En una paella amb oli d’oliva, sofreim la ceba, el tomàquet, els xampinyons i els pebrots vermells tallats a trossos petits fins que estiguin tous. Afegim el vi blanc i deixem reduir.

Pas 2: Omplir els calamars

Netegem els calamars i els omplim amb la barreja anterior. Tancarem els calamars amb un parell de pals de fusta per evitar que es surti el farcit durant la cocció.

Pas 3: Coure a foc lent

En una cassola amb oli d’oliva, posem els calamars farcits amb una mica d’aigua. Deixem coure a foc lent fins que estiguin tendres i la salsa hagi adquirit consistència.

Servir i gaudir

Un cop els calamars estiguin llestos, empolvorem amb panets secs, formatge ratllat i julivert picat. Acompanyeu-los amb una copa de vi blanc gelat i deixeu-vos endur per aquesta explosió de sabors.

Així doncs, els calamars farcits són una opció ideal per sorprendre a taula amb un plat sofisticat i ple de sabor. Animeu-vos a provar aquesta recepta i deixeu-vos captivar per la seva exquisidesa.

Feu un comentari